We are pleased to say this project is now complete! The design program involved converting second floor commercial space into school use. Connecting with a previous renovation, the design allows the school to use the entire second floor. The plan is configured so every classroom has generous natural light and views to the outdoors, while the corridor is organized around a central, top-lit interior atrium. On the main floor, a new elementary school gymnasium was created in an existing two-storey space. A new library was created in a more central location, and internal windows added to allow views from the corridor, through the library, to the outside. These windows also allow library activity to be seen from the hallway. A new business office was created, separate from the administration office.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *